Alma House


Първи етаж Втори етаж Трети етаж Четвърти етаж

Details
Location:

Sofia, Sofia City Province ,BulgariaFloors:

4Climate Control:

GasPhase:

Not startedConstruction:

Brick ConstructionTerm:

Start: March 2020
End: September 2022

Description


 Alma House е многофамилна жилищна сграда, разположена в кв. Малинова долина. Мястото е лесно достъпно и комуникативно, заобиколено от множество зелени площи, зони за релаксация и различни по вид активности. Близостта му към ключови пътни връзки, както и до бъдещи метростанции, осигурява на живущите бърз и лесен достъп до всяка точка на града.

Сградата се състои от три надземни етажа, един подпокривен и един подземен. Общият брой на апартаментите е 25 - 15 тристайни и 10 двустайни, като всеки един от тях е с благоприятно изложение и рационално разпределение. Към всяко жилище е осигурено складово помещение и паркомясто - подземно или надземно, в зависимост от предпочитанията на клиента. Всеки апартамент разполага със собствена тераса с гледка към Витоша. Предвидено е облагородяване на околната среда и оформяне на персонални дворни пространства към всеки апартамент на първо ниво.

Външното оформление на сградата е изцяло съобразено с актуалните тенденции в съвременното строителство, предлагайки един по-достъпен вариант на изпълнение, изработен с внимание към всеки детайл и контрол върху качеството на крайния продукт. Това прави проекта чудесна възможност за инвестиции. Местата за поставяне на външните климатични тела са умело скрити в ниши от декоративни пана, като същите са използвани и за изработка на парапетите. Избрания похват подпомага за възприемането на сградата като едно цяло, като същевременно я прави и лесно разпознаваема и отличима. Цветовото решение на фасадите е съобразено със заобикалящата среда, съществуващите към момента сгради и отделните обеми на новообособената сграда. Завършващият слой ще е от материали, отговарящи на последните наредби за пожарна безопасност.

Допълнителни удобства:
- велосипедни стойки
- общо помещение за съхранение на велосипеди, детски колички и др.
- пощенски кутии
- кът за отдих
- екстериорно осветление

Спецификация и завършеност на сградата:
- Стени: тухлена зидария WIENERBERGER
- Дограма: 5-камерна PVC дограма с троен стъклопакет
- Изолация: Външни стени - EPS изолация 12 см, покрив и тераси - XPS
- Входни блиндирани врати
- Общи части: подова настилка:гранитогрес, стенни декоративни пана
- Инсталации: звънчева, телефонна и домофонна инсталация, мрежи за интернет и телевизия
- Газификация
http://almahouse.arhont.bg

More details

Contacts