A-Build - TheProperty - сграда Родопи


Партер Етаж 1 Етаж 2 Етаж 3 Етаж 4 Етаж 5 Етаж 6


Details
Location:

Sofia Center, Sofia ,BulgariaFloors:

7Climate Control:

Central HeatingPhase:

Not startedConstruction:

Brick ConstructionTerm:

Start: March 2020
End: August 2021

Description

A-build  е висококачествен бутиков проект в широкият център на гр. София. Сградата е проектирана според предпочитанията на бъдещите и обитатели.
Жилищата са с опитимални квадратури, правилни форми и малък процент общи части. Комфорта на обитателите е на първо място в проекта, отоплението е на ТЕЦ, предвидени са разводки за климатици и слаботокови инсталации (интернет, ТВ, телефон и т.н.). Всички жилища ще бъдат издадени по БДС, но предлагаме и няколко опции за завършване до ключ и изработка на кухни за да не се напрягате излишно с майстори и фирми.
Сградата ще бъде завършена с висококачествени материали, красива фасада с тухлена облицовка, елементи от ковано желязо и френски прозорци, безшумен асансьор и луксозни общи части. Локацията е с чудесен достъп до административния център на София по ул. Г.С.Раковски. В района има множество транспортни връзки и Метростанция на 400 м от сградата.
Проекта разполага с едностайни, двустайни и тристайни апартаменти подходящи за живеене или за добра инвестиция с цел отдаване под наем.
За повече информация , цени , схеми на плащане и всякакви въпроси по проекта не се колебайте да се свържете с нас!

Contacts


No contact information provided